Guacamole lager du enkelt selv på 10 minutter med med ingredienser som du kanskje allerede har.
Guacamole lager du enkelt selv på 10 minutter med med ingredienser som du kanskje allerede har.
Til en festmeny trenger du en appetittvekker, også kjent som Amuse bouche. Vi foreslår råmarinerte østers med bringebær og marinert pære. Her er oppskriften.
En festmeny har alltid en skikkelig hovedrett av fisk. Vi foreslår bakt kveite med løk. Her er oppskriften.
Mange forbinder fenalår kun med tynt oppskåret skiver, men prøv denne oppskriften på bakt fenalår og du vil bli overbevist om noe annet.
Entrecôte fra grillen eller steikepannen med et spennende tilbehør som gir deg en helt annen smaksopplevelse er hva vi byr på. Prøv med peanøttsmør.
Kveite er festmat, men behøver ikke ta lang tid av den grunn. Denne festpregete oppskriften tar en halvtime å lage.
En lett, men likevel mettende rett får du med råmarinert laks med skjørost og solsikkekjerner.
Her får du en spennende oppskrift der ørreten skal bade litt i lime før du serverer den. Retten er komponert av Helle Valebrokk med bloggen Helleskitchen.