Kok ris som beskrevet på pakken - avkjøl og bland med resten av salatingrediensene.
La blandingen stå og trekke minst ½ time før servering.
Grønnsakene til suppen vaskes og renses. Ha alt i en foodprocessor og kjør til en glatt masse. Smakes til med salt og pepper. La suppen stå kaldt i minst en time før servering.
Bruk en ring eller en porsjonsform til å anrette krabbe- og rissalat pent i midten av en suppetallerken - løft av formen og hell suppen forsiktig rundt.
Pynt salattoppen med friske krydder urter og små salatblader.
Server avkjølt med nybakt brød.
Prøv noe nytt med krabbe. Du blir ikke skuffet
Se hvordan du koker og renser krabbe her
Lekre krabberetter finner du her
Mange deilige salater finner du her
Dressingen er vel så viktig for resultatet
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig