Denne retten med blomkål smaker godt i seg selv, men er også perfekt tilbehør til grillmat.
Denne retten med blomkål smaker godt i seg selv, men er også perfekt tilbehør til grillmat.
Denne retten er perfekt å pakke ned i piknikkurven om planen er å spise dagens middag utendørs. Eller bare ta med seg ut på terrassen. Også veldig godt på et koldtbord.
Denne oppskriften gjør stas på tomater og inkluderer øl som fremhever de herlige smakene i tomatene.
Prøv denne tradisjonelle portugisiske klippfiskretten med knuste poteter og grønnsaker.
Lahmacun - eller tyrkisk pizza har en tynn pizzabunn og et smaksrikt fyll lagd av kjøttdeig, hakkede grønnsaker og krydder. Pizzaen toppes ofte med bladpersille og herlig, frisk sitron før den brettes sammen og nytes!
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
En nøttestek med masse gode smaker! Server den til middag sammen med en god råkostsalat og en frisk dressing, eller server den som et alternativ til stuffing ved siden av helstekt kalkun.
Rosenkål er en fantastisk råvare som kan serveres som så vel tilbehør som en selvstendig rett.
Mont d`Or-sesongen er fra slutten av September til Mai og det er et halvt år med glede for ganen. Det er nesten fravær av oppgaver og søl på kjøkkenet. En vinner for deg selv og de eventuelle gjestene dine
Når blomkål bader i tykk og deilig ostesaus - også kjent under navnet Mornay, blir det fest i munnen.
Nydelig vegansk dip med ovnsbakt paprika, valnøtter og en liten touch hvitløk.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.