En lettlaget pastarett hvor du fint kan bruke rester av såvel kalkun som grønnsaker.
En lettlaget pastarett hvor du fint kan bruke rester av såvel kalkun som grønnsaker.
Kombinasjonen av potet, bacon og ost rykende varm fra ovnen er uimotståelig i den kalde årstiden.
Dressinger skal fremheve smaken, og du kan sette ditt særpreg ved en spesialkomponert dressing. Her er en enkel oppskrift.
Ovnsbakt paprika smaker deilig. Her er en paprikasalat som du kan servere til tapas eller som tilbehør til en grillmiddag.
Lag en deilig kikertpuré som er mye brukt i Midt-Østen. Du kan bruke den til både fisk, kjøtt og vegetarretter. På 15 minutter er den klar.
Gazpacho er en spansk nasjonalrett med opphav i Andalucia. Den serveres kald. Tomat er som regel en viktig ingrediens. I denne oppskriften med mange ingredienser som setter skikkelig smak.
Kombinasjonen av ørret, eple og sellerirot gir en svært så delikat rett. I denne oppskriften kan du fint bruke hvit fisk som torsk eller sei.
Focaccia passer til alt, enten som tilbehør til en pastarett, til grilling eller ved siden av en god salat.
Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.