Stek en smakfull entrecôte i dag. I denne oppskriften bruker vi kjøtt som er ferdig marinert - rett fra butikken.
Stek en smakfull entrecôte i dag. I denne oppskriften bruker vi kjøtt som er ferdig marinert - rett fra butikken.
Her får du oppskriften på en måte å tilberede kalkunene på som er litt utenom det vanlige. Men ikke bare det. Tilbehøret med kastanjer, epelsjy, tranbær og en ekstra god potetmos gjør måltidet til en suksess.
Du må prøve denne retten med gratinert ishavsøye og gruyèresaus (oste( og de andre godsakene.
Disse bollene er godt krydret, men servert med en avkjølende yoghurtdressing smaker de godt. En kjøttfri versjon, lager du bollene med moste kikerter i stedet.
I denne oppskriften får polenta følge av all den spiselige soppen du finner i skogen, kjøper eller har fryseren og blir en deilig grøt.
Lag en deilig gresskarpai med masse smak. Bare følg den enkle oppskriften så blir det jubel rundt bordet.
Det er både morsomt og vellykket å bruke gresskaret som gryte. Denne utgaven er ikke bare sunn siden den har svært høyt innhold av grønnsaker, men også skremmende god.
Denne deilige suppen er kjapp å lage, og ikke minst den smaker fortreffelig.
Krydderskanke eller lammeskanke etter denne oppskriften gir my smak som du garantert vil sette pris på.
Skogsopp og lammefilet med pecorino er en perfekt match som du må prøve. Her er oppskriften.