En mettende lun middagssalat som strutter av sunnnhet og gode samker.
En mettende lun middagssalat som strutter av sunnnhet og gode samker.
En slik maki kombinerer japansk teknikk med innslag av Italia samt de beste norske råvarer.
Denne retten kalles Baccalà alla napoletana og lages med salt torsk, men fersk sei fungerer også utmerket.
En lettlaget pastarett hvor du fint kan bruke rester av såvel kalkun som grønnsaker.
Kombinasjonen av potet, bacon og ost rykende varm fra ovnen er uimotståelig i den kalde årstiden.
Kombinasjonen av ørret, eple og sellerirot gir en svært så delikat rett. I denne oppskriften kan du fint bruke hvit fisk som torsk eller sei.
Focaccia passer til alt, enten som tilbehør til en pastarett, til grilling eller ved siden av en god salat.
Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.
Denne varianten kalles Pizza Melanzane Parmigiana, en klassiker fra Napoli. Og ikke minst det er en vegetar-pizza.