Pesto er en klassisk italiensk saus som oftest serveres kald sammen med nykokt pasta. Kan også anvendes som smaksforsterker i ulike typer matretter. Her oppskriften.
Sopp og fløte blir til en deilig saus hvis du følger denne oppskriften. Sausen smaker til all slags kjøtt, fra viltkjøtt til kylling.
Hjemmelaget potetmos er enkelt å lage. Du tilsette finsnittet sjakottløk eller hakkede friske krydderurter i stappen. I denne oppskriften har vi brukt muskat som krydder.
Her er oppskriften på en stuffing som løfter kalkunmiddagen mange hakk. Du skal bruke brød med mais i.
Julepølse og medisterkaker passer perfekt som tapas. Her får du oppskriften som kun tar deg 15 minutter å lage. Garantert suksess rundt bordet.
Fish an Chips er en klassiker. I denne retten bruker rødspette. Vi garanterer suksess rundt bordet.
Disse sildekakene kan du også servere som burger. Vi foreslår at du tilsetter persille, men du velger selvfølgelig hva du liker best.