ingredienser

Oppskrifter som inneholder Purre

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 5 timer

    Ofte bruker vi buljongpulver eller terninger. Egenkokt kraft er noe helt spesielt. Her får du smaker og fylden. Lag en stor porsjon og frys ned.

  • 30 minutter

    Purrestokk er ikke hverdagskost, men et produkt som har sin plass i matkulturen. Bare se hva du kan lage av noe som normalt ikke brukes.

  • 1 time

    Lag en deilig og enkel viltgryte med reinsdyr. Lar du gryta trekke en times tid får du masse god smak. Her er den enkle oppskriften.

  • 30 minutter

    Du bruker ikke lang tid på å lage en god fiskegryte. Det er masse deilig smak i fisken. Her er den enkle oppskriften.

  • 20 minutter

    Denne pastaretten kan du nesten lage på vei hjem fra jobben. Men pastaen må kokes, men det er gjort på et øyeblikk. Veldig godt og tilsvarende enkelt å lage.

  • 4 timer 30 minutter

    Denne retten med sin smakfulle potetsalat blir gjort ugjenkjennelige, men altså veldig gode gjennom en lang rekke ingredienser. Bli ikke skremt av listen.

  • 20 minutter

    Gir torsken et spennende følge som i denne lettlagde gryteretten.

  • 15 minutter

    Denne oppskriften kan fint lages med annen type hvit fisk.

  • 45 minutter

    Denne fiskesuppen trenger foruten krabbeklør bare litt grønnsaker og fiskekraft Kraften kan du kjøpe eller aller best, lage selv.

  • 30 minutter

    Fisk «xian» betyr fersk fisk som får beholde dens opprinnelige smak. Det er kun lov til å bruke noen få krydder eller smakstilsetninger.

  • 30 minutter

    Denne fyldige og deilige suppen lager du med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg. Du kan bruke hermetiske maiskolber.

  • 20 minutter

    Her kombinerer du det deilige reinskavet med tortilla og masse annet godt.

  • 30 minutter

    Du kan lage noe i nærheten av crispy duck av restene av pinnekjøtt. Her er oppskriften du bare må prøve.

  • 1 time 20 minutter

    På denne tiden av året er rødbetene så utrolig gode at de fortjener å spille hovedrollen på tallerkenen. Dessuten er de supersunne. Den eneste ulempen med rødbeter er at du blir rød på fingrene. Men det løser du lett ved å bruke hansker når du skreller og skjærer i skiver.

Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken