Her har du en salat som er både mettende og deilig med deilige grønnsaker og halloumiost.
Her har du en salat som er både mettende og deilig med deilige grønnsaker og halloumiost.
En overraskende god brokkolisuppe med en fin kokossmak. Server med noen kokosfalk og litt ekstra chili hvis du liker det. I stedet for stekt halloumi kan du også bruke smuldret fetaost.
Nesle, eller brennesle som vi vanligvis kaller den, kan bli til en deilig suppe med masse smak.
Frityrstekte boller lages av de tørkede gule ertene som står innerst i skapet - eller av en boks med kikerter.
En skikkelig kraftpakke av en kveiterett. Det er selvfølgelig tilbehøret med på å gjøre den til. Du kan bruke en annen type hvit fisk.
Om alle trår til så lager dere sammen en tre-fire småretter som sammen utgjør et tapasbord. Forslag får du i oppskriften.
Får du ikke tak i breiflabb kan du bruke torsk, sei eller steinbit eller laks. Safranrisottoen trives godt sammen med alt fra havet.
En deilig vegetarrett som får smaksløkene til å vibrere. Enkel å lage er den også.
Her skal du pakke stykker av torsken inn i Parma-skinke. Og ved siden av skal du servere byggotto. Du finner alt i oppskriften.
Langtidsgrillet lammebog eller lammestek om du vil, må du prøve. Med tilbehøret gjør det måltidet til en kulinarisk opplevelse.
Denne pastaretten får ekstra mye smak fra blåskjellene som også bidrar med kraft til sausen.
Denne fyldige og deilige suppen lager du med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg. Du kan bruke hermetiske maiskolber.
Med kamskjell servert med grønn ertesuppe og asparges har du oppskriften på et gourmetmåltid som imponerer.
Denne retten med det beste fra havet må du prøve. Steinbit og blåskjell er en herlig kombinasjon.
Her kombinerer du det deilige reinskavet med tortilla og masse annet godt.
Causa er en potetrett som tradisjonelt serveres som to lag med potetpure med fisk, avocado og majones i mellom. Her er en annen variant.