Disse havrekakene er skikkelig saftige og har mye smak, men vil du ha enda mer, kjører du bare på med en større klype med cayennepepper. Eller du kan øke på med smak i tilbehøret.
Disse havrekakene er skikkelig saftige og har mye smak, men vil du ha enda mer, kjører du bare på med en større klype med cayennepepper. Eller du kan øke på med smak i tilbehøret.
Barolo i risottoen gjør den ekstra eksklusiv, men også ekstra smaksrik.
Vintertorsk og skrei i særdeleshet kjennetegnes av sin fasthet og kritthvite kjøtt. En drøm å leke seg med på kjøkkenet og å sette tennene i for alle rundt bordet.
Lag en litt annerledes Wellington. i Denne skal du bruke hjortekjøtt. Tilbehøret, en deilig einerbærsaus, setter et deilig preg på retten.
I denne paien gir rødbeten sødme og farge. Den blir en spennende kontrast til den smeltede osten og spekeskinkefølget.
Her er både breiflabben marinert med masse deilig krydder. Der er også suppen som har et godt kryddersting. Det er bare å glede seg.
Supersunn festmat som inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Fisk med potetmos på toppen er en genial vri på fiskegratengen. Blåmuggosten gor den ekstra mye karakter.
Breiflabb smaker nesten som hummer - bare saftigere og mørere. Derfor tåler den mer smak i tilbehøret. Rødvinsausen gjør at en saftig og myk rødvin passer perfekt til.
Prøv denne supersunne hurtigmaten som er japaneres favoritt.
Biff av indrefilet smker fortreffelig året rundt, men når den før følge av Parma-skink rotgrønnsaker og en smaksintens urteolje, blir det virkelig fest.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.