Restene av påskelammet trylles fram til saftig og smaksrik kebab med denne enkle oppskriften.
Denne fyldige og deilige suppen lager du med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg. Du kan bruke hermetiske maiskolber.
Denne nydelige curryen er både vegansk, gluten- og laktosefri. Pakket med protein og rik på smak.
Butter chicken eller Murgh Mahkani er en indisk restaurant-favoritt. Oppskriften kommer helt fra Dehli, så her er smakene autentiske.
Julegrøt trenger ikke å bety smør og kanel - bare se her.
Hemmeligheten bak en god Phở ligger i kraften. Å lage hjemmelaget kraft er en tidkrevende prosess, men resultatet er garantert verdt å vente på
Tacos al pastor er rimelig imponerende. Denne simple gateretten fra Mexico er både fullpakket på smak og på historie. Perfekt til å servere dine middagsgjester.
Deilige squash-tortillas fylles med en syrlig, søt og kremete avocado og mango salsa før den toppes med fyldig kesam.
Falafel er en populær form for hurtigmat i Midtøsten med utgangspunkt i kikerter. Her er vegetarretten med masse deilig smak.
Å lage fiskematen selv er lett som bare det. Du trenger faktisk ikke ha blender eller foodprocessor for å få et godt resultat.
Grillet, grov pølse trukket i mørkt øl server du i grovbrød med ramsløkaïoli og frisk eple- og sellerisalat. Her oppskriften på alt.
Med squash og fetaost lager du fetapannekaker som er en vegetarrett. Her er den enkle oppskriften du kommer til å benytte mange ganger.
Ingen fisk er så forbundet med sommer som makrell. I denne oppskriften legger vi den lett gravet på grillen. Og serverer med krydderkokt rabarbra.