Trå til med denne oppskriften på et ekstra godt måltid med skrei med sprøstekt skinn og en farlig god rødvinssaus.
Trå til med denne oppskriften på et ekstra godt måltid med skrei med sprøstekt skinn og en farlig god rødvinssaus.
Det blir fest når kveite står på menyen. Med denne italienske vrien med parmaskinke, salvie og parmesankremsaus på oppskriften blir det garantert trampeklapp.
Disse må du lage. S’mores består av to kjeks, en sjokoladebit og en nygrillet marshmallow som smelter sjokoladen. Ingen klarer å si nei til en til.
Denne oppskriften er laget av mesterkokken Antony Worall Thompson, som blant annet er kjent fra BBC programmet Ready, Steady Cook. http://www.bbc.co.uk/food
Har du akkurat plukket skogsopp eller har den i fryseren kan du lage en fantastisk bruschetta med vaktelegg på. Følg vår enkle oppskrift.
En deilig salat som gir deg masse smak. Ikke minst på grunn av krabbekjøttet og den deilige dressingen.
Denne risottoen er enkel å lage, men svært raffinert. Med skogsopp eller sjampinjong og cherrytomater blir den like god som det høres ut som.
I kålruletter med kyllingkjøttdeig er hodekål erstattet med kinakål. Tradisjonell kjøttdeig er erstattet av kyllingkjøttdeig, slik at de blir lyse og delikate.
Buffalo Wings er en klassiker, og som navnet tilsier fra Buffalo i USA. Den spises med fingrene. Vi krydrer kyllingen godt.
Reinskav er lett å få tak i og rimelig. Jo mer grønnsaker du har oppi, jo rimeligere blir viltretten.
Prøv meksikanske fajitas som er en kryddermiks. Kyllingstrimler sammen med deilig hjemmelaget guacamole, hvitløk og chili, blir dette en fulltreffer.