Hvorfor ikke prøve lutefisk med hvit saus? Vi kan love deg at det smaker fantastisk.
Her en litt annerledes måte å steke ribba på, nemlig i melk. Kjøttet blir mørt og saftig. Kraften kan du bruke til en deilig saus.
Oppskriften er hentet fra Bent Stiansens prisbelønte kokebok: Stiansen inviterer til fest. Han viser deg hvordan du lykkes med Honning- og pepperstekt andebryst.
Til disse spydene velger du svinekjøtt av god kvalitet, indrefilet eller ytrefilet. Det går også bra med mørbrad. Det er viktig at kjøttet skal være lettstekt for maksimal saftighet.
Har du forsøkt pizza og pannekake i én og samme rett? Det blir suksess. En enkel, rask og nærmest genial oppskrift.
Kyllingspyd er noe alle liker. Når de får følge av blant annet mangoglazen er du garantert suksess.
Hvem har sagt at vegetarmat trenger å være kjedelig? Eller at burgere må lages av kjøtt? Da har de definitivt ikke prøvd denne oppskriften.
Dette er spennende måte å tilberede torsken på. Reker og ris og mye annet snadder setter smak du vil sette pris på.
Lam og pære høres kanskje litt uvant ut, men vi kan love at det virkelig smaker. Oppskriften er rask og enkel.