ingredienser

Oppskrifter som inneholder tomatpuré

Oppskriftstype

Ingredienser

  • placeholder
    5 minutter

  • 1 time

    Denne varianten kalles Pizza Melanzane Parmigiana, en klassiker fra Napoli. Og ikke minst det er en vegetar-pizza.

  • 5 minutter

    Denne pizzasausen er herlig enkel og smaker himmelsk av tomat og basilikum.

  • 30 minutter

    Gazpacho er en spansk nasjonalrett med opphav i Andalucia. Den serveres kald. Tomat er som regel en viktig ingrediens. I denne oppskriften med mange ingredienser som setter skikkelig smak.

  • 1 time

    Helt kjøttfri lasagne med grønnsaker som smaker fantastisk. Retten er litt tidkrevende, men den tar det igjen på smaken.

  • placeholder
  • 40 minutter

    Spagettisausen blir knapt fyldigere enn med rotgrønnsaker og bønner som i denne oppskriften.

  • 1 time

    Lahmacun - eller tyrkisk pizza har en tynn pizzabunn og et smaksrikt fyll lagd av kjøttdeig, hakkede grønnsaker og krydder. Pizzaen toppes ofte med bladpersille og herlig, frisk sitron før den brettes sammen og nytes!

  • 1 time 10 minutter

    Coq au vin eller kylling i rødvin lages som navnet antyder med vin i gryta. Velg gjerne en saftig vin uten fatpreg og helst ikke for tanninrik. Her er oppskriften.

  • 1 time

    Denne oppskriften kan godt brukes som et vegetarisk alternativ, minus torsken altså, siden den har så stor smaksintensitet og trenger bare litt ris ved siden av for å gi god metthetsfølelse.

  • 20 minutter

    Tenk på denne hverdagsvennlige pastaoppskriften som en lettere versjon av den klassiske bolognesen. Den har smaken og hyggen forbundet med den klassike retten, men uten tyngden av den røde sausen. I stedet omfavner oppskriften sommerens grøde med friske tomater og nydelig basilkum.

  • 40 minutter

    Pappa al pomodoro er en italiensk brød- og tomatsuppe som stammer fra Siena i Toscana. Slik får du brukt opp daggammelt brød som tørkes i ovn.

  • 40 minutter

    En skikkelig kraftpakke av en kveiterett. Det er selvfølgelig tilbehøret med på å gjøre den til. Du kan bruke en annen type hvit fisk.

  • 1 time

    Langtidsgrillet lammebog eller lammestek om du vil, må du prøve. Med tilbehøret gjør det måltidet til en kulinarisk opplevelse.

  • 30 minutter

    Denne pastaretten får ekstra mye smak fra blåskjellene som også bidrar med kraft til sausen.

Forsiden akkurat nå
Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset
+
Ukens vin

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset

For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere
+
Tester
74 vinnyheter fra Tyskland testet spesialpol april 2024

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere

Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Seifilet er den rimeligste ingrediensen i fiskedisken, men det betyr ikke at den er kjedelig, bare se her
Dagens rett

Seifilet er den rimeligste ingrediensen i fiskedisken, men det betyr ikke at den er kjedelig, bare se her

Seifilet kan benyttes til mange ulike fiskeretter. I dagens forslag er det karri som er med på å smaksette seimåltidet, en kombinasjon som er svært vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken