Del dagsgammelt brød i terninger og rist dem i oven på 200 grader i ca. 10 minutter, til de er sprø. Det er smart å gjøre dette med brød til overs. Brødterninger holder seg godt tørket. De kan brukes til mye.
Fres løk og hvitløk blankt i olje i en varm panne.
Tilsett tomatterninger og tomatpuré og rør om.
Ha i grønnsakskraft og brødterninger. Kok opp og la suppen putre i minst 15 minutter.
Tips:
Du kan bruke grønnsaksbuljong fra terning.
Mos til en grov tykk suppe.
Smak til og server med et dryss av urter og parmesan. Godt brød og olivenolje hører med.
Se våre andre oppskrifter på tomatsuppe
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her finner du mange flere deilige supper
Her får du svært så praktiske kokketips
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig