Appelsinbiff
Foto: Matprat/Studio Dreyer-Hensley

Appelsinbiff

Har du forsøkt å gjøre en liten vri på den tradisjonelle biffretten? Forsøke å kombinere den med appelsin.

Fremgangsmåte

Krydre biffene med salt, pepper og rosmarin, og brun biffene raskt på begge sider på forholdsvis sterk varme.
 
Hell på appelsinsaft. Legg på lokk, trekk pannen til side og la biffene ettersteke ca. 10 minutter.
 
Skjær gulrøttene på langs med en ostehøvel og del i ca. 1 cm brede strimler. Skjær purren i ringer.
 
Kok pastaen i rikelig vann. Ha 1 ss olje i vannet - da klistrer ikke pastaen. Legg gulrot- og purrestrimler i når det er 3-4 minutter igjen av koketiden.
 
Server biffene på en seng av pasta og grønnsaker.
 
1 porsjon av denne retten gir 11,25 g fett, mens kun 3 g kommer fra kjøttet.
 

Sendt inn av Matprat.no

3
3/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen