Astrids grønne potetsuppe
Foto: Synøve Dreyer

Astrids grønne potetsuppe

Denne grønne potetsuppen passer både som forrett og som egen rett med godt brød til. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Skrell poteter og selleri og skjær i biter. Skjær purren i tykke ringer og la alt koke i vann med grønnsakbuljong i ca. 10 min.

Ha i de hakkede krydderurtene og kok videre til potetene er møre.

Kjør suppen til puré i hurtigmikser eller med stavmikser.

Spe med vann om suppen blir for tykk. Rør i fløten og tilsett salt og pepper etter smak.

Flere fristende supper

Tips: Suppen passer både som forrett og som egen rett med godt brød til.

Supper kan varieres i det uendelige. Se bare her

Sjekk ut alle de gode suppeoppskriftene

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

5
5/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen