Bakt sjømat med ingefærsaus
Foto: Lisa Westgaard

Bakt sjømat med ingefærsaus

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 170 grader.

Skjær fisken i 4 serveringsstykker. Smør 4 flak aluminiumsfolie med olivenolje, og pensle fisken. Matpapir/bakepapir kan også brukes.

Strø salt, pepper og knust rosapepper over fiskestykkene og fordel persille og ingefær over fisken. Pakk hvert fiskestykke inn i folie, og legg dem i langpannen. Settes i stekeovnen ca 15 minutter ved 170 grader.

Pakk reker og blåskjell i egne pakker og la dem bli varme sammen med fisken de siste minuttene. Kraften som dannes brukes som saus for eksempel Ingefærsaus. Retten kan lages i en ildfast form som dekkes med folie.

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen