Blackened pig surprise = pytt i panne for viderekomne
Apéritif

Blackened pig surprise = pytt i panne for viderekomne

Denne hotte opplevelsen anbefales.

Fremgangsmåte

  1. Skjær svinekjøttet i strimler og stek raskt på middels sterk varme med litt chiliolje. Strø på litt salt. Ta ut kjøttet av pannen.
  2. Skjær poteter i små terninger (eller del dem i to eller fire om du bruker små poteter). Stek potetterningene i samme panne. Tilsett evt mer olje. La det surre i pannen i ca. 15 minutter. Ha kjøttet tilbake i pannen når potetene er møre.
  3. Rør inn chilipulver, paprikapulver og vend inn spinatblader slik at de "smelter". Skjær maiskornene fra kolben og tilsett sammen med cornichons i tynne skiver.
  4. Smakt til med salt.
  5. Server med creme fraiche.

Se våre andre oppskrifter på pytt i panne 

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Fest med chenin fra Loire i spesialpolet i august
+
Tester

Fest med chenin fra Loire i spesialpolet i august

Loire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pinot noir-perler med kjendissignatur
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir-perler med kjendissignatur

At disse vinene er så strålende, har med måten druene er dyrket på, opprinnelse og kompetansen bak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Unike sørafrikanere med klassikerstatus
+
Godbiter i pollisten

Unike sørafrikanere med klassikerstatus

Opprinnelsen har ikke det beste renommet, men det er som med hunden og hårene, for selv Robertson kan by på gull i flytende form.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren
+
Ukens vin

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren

Denne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du kjøttkaker som er bedre enn «mors»
Dagens rett
Kjøttkaker med brun saus kålstuing eller ertestuing

Slik lager du kjøttkaker som er bedre enn «mors»

I dag slår vi til med en skikkelig klassiker, nærmere bestemt kjøttkaker med brun saus og ertestuing eller kålstuing til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smak på soloppgangen i Libanon - eller opplev noe virkelig historisk
+
Ukens vin

Smak på soloppgangen i Libanon - eller opplev noe virkelig historisk

Det er nemlig navnet på denne roséen – og den unike hvitvinen den har følge med, er i en liga for seg.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her