Blings med kyllingsalat
Foto: LauriPatterson

Blings med kyllingsalat

Du må ikke nødvendigvis ha kylling i denne salaten. Fisk smaker også fortreffelig - eller bare tunfisk fra boks. En vegetarisk vri er med ferdigkokte hvite bønner.

Fremgangsmåte

  1. Skjær brød i skiver. Stek det i smør eller olje på begge sider.
  2. Bland ingrediensene til salaten sammen med rømme og Snøfrisk. Smak til med salt og pepper.
  3. Legg salatblad på den ene brødskiven og ha på kyllinsalat. Legg på tomatskiver og friske urter, evt mer salatblad og topp med den andre brødskiven. 

Tips:
Du kan fint bytte ut kyllingkjøttet med tunfisk eller hvite bønner for en vegetarisk vri.

Tips:
Vil du ha ekstra kick, noe som er velkomment på en mandag, tilsetter du litt chilisaus. 

Se våre andre oppskrifter på blingser og mat du kan ta i klypa

Se alle våre andre oppskrifter på kyllingsalat

Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Gresskarpai er et must denne uken
Ukens kake

Gresskarpai er et must denne uken

Enten du feirer Halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai på amerikansk vis.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Den beste fredagsbiffen lages av elg
Dagens rett
Elgbiff med bacon og appelsinsaus

Den beste fredagsbiffen lages av elg

Tilgangen på godt elgkjøtt er fortsatt på høyden. I alle fall for den som har sikret seg et slakt. Hva med en elgbiff i kveld?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her