Brokkolisalat med feta og bacon
Foto: Anders Martinsen

Brokkolisalat med feta og bacon

En smaksrik salat med brokkoli, rødkål, fetaost og bacon som utmerket godt kan serveres som en egen rett med godt brød til eller som tilbehør til kjøtt- og fiskeretter.

Fremgangsmåte

Del brokkolien i mindre buketter og kok dem såvidt møre i lettsaltet vann, ca. 3 minutter. Finhakk hvitløk og chili. Stek baconet sprøtt og la det renne av på et kjøkkenpapir. Fres hvitløk og chili i pannen til det blir mykt, men ikke tar farge.

Snitt rødkålen fint.

Rør sammen alle ingrediensene til dressingen og sett den kjølig i 10 minutter.

Anrett brokkoli, finsnittet rødkål, frest hvitløk og chili, og smuldre fetaost på et fat.

 

Dryss over ristede pinjekjerner og drypp over dressingen.  Serveres med godt brød til.

Sendt inn av Frukt.no

5
5/5 etter 9 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen