Carpaccio av gravet kveite med lune tomater og småsalat
Foto: Audun Aagre

Carpaccio av gravet kveite med lune tomater og småsalat

Denne oppskriften er komponert av den kjente kjøkkensjefen Geir Skeie. En oppskrift du så absolutt bør prøve. Bare følg oppskriften og du blir kjempefornøyd med resultatet.

Fremgangsmåte

Gravet kveite:
La kveitefileten ligge med sukker, salt og litt timian i ett døgn.
 
Lune tomater og småsalat:
Bak tomatene i ovn på 150 grader til skinnet sprekker (ca 8-10 min).

Bland forskjellig typer småbladet salat.

Skjær kveitefileten i tynne skiver og legg utover på tallerkener.

Legg tomatene oppå sammen med salaten og sorte oliven. Dryss litt olivenolje over.

Feststemte oppskrifter med kveite

Flere oppskrifter med kveite fra Apéritifs kokebok

 

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Geir Skeie, bidrag til Årets Kokk 2006

5
5/5 etter 23 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen