Cevapchichi
Foto: Kim Holthe

Cevapchichi

Fyr opp grillen og ta hele familien med på grillingen av lammespyd – Cevapchichi, denne herlige spesialiteten fra Balkan.

Fremgangsmåte

Riv løken på rivjern, og ta med saften.

Kjør alle ingrediensene i kjøkkenmaskin til det blir en jevn masse. La gjerne blandingen stå i 30 minutter, slik at smakene kan blande seg med hverandre.

Fukt hendene med vann og ta en klump av kjøttdeigen på størrelse med et egg. Form klumpen til en lang tynn pølse på et spyd. Fortsett til all kjøttedeigen er brukt.

Grill spydene i 6-7 minutter. Snu dem ofte slik at de blir jevnt brunet, eller stek i ovn på 225° C i 15-20 minutter.

Server med salat og brød til.

Se alle de gode grilltipsene her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 35 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen