Rolet Arbois Vin Jaune 2011

Du lager neppe en løksuppe raskere enn denne. Dessuten er det slik franskmennene lager den. ingrediensene koster bortimot null.
Smør og olje blandes i varm panne. Løkskivene freses til de er gyldne og møre. Rør i melet og spe med kraften. La suppen koke 8-10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Hell suppen over i ildfaste porsjonsskåler. Legg et stykke med ristet loff i hver suppeskål og dryss så over reven ost på toppen.
Skålene settes inn i ovn ved 250 °C. Beregn ca. 10 minutter.
Suppen serveres rykende varm.
Se våre andre oppskrifter på løksuppe
Har du lyst på en annen supper finner du flere hunder å velge mellom her
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du vært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Apéritif