Den gode franske løksuppe

Den gode franske løksuppe

Du lager neppe en løksuppe raskere enn denne. Dessuten er det slik franskmennene lager den. ingrediensene koster bortimot null.

Fremgangsmåte

Smør og olje blandes i varm panne. Løkskivene freses til de er gyldne og møre. Rør i melet og spe med kraften. La suppen koke 8-10 minutter. Smak til med salt og pepper.

Hell suppen over i ildfaste porsjonsskåler. Legg et stykke med ristet loff i hver suppeskål og dryss så over reven ost på toppen.

Skålene settes inn i ovn ved 250 °C. Beregn ca. 10 minutter.

Suppen serveres rykende varm.

Se våre andre oppskrifter på løksuppe

Har du lyst på en annen supper finner du flere hunder å velge mellom her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du vært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 28 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen