Joël Delaunay Le Grand Ballon Sauvignon Blanc 2019

Fiskeboller er en norsk tradisjonsrett som har vært vanlig hverdagsmat gjennom flere generasjoner. Denne retten er rask å lage, god å spise og gir energi.
Ha margarin eller smør i en kasserolle, men pass på at det ikke blir brunt.
Rør inn karri og hvetemelet.
Tilsett kraft fra fiskebollene og melk litt om gangen mens du visper.
La sausen koke opp og spe videre til du har en jevn og glatt saus.
La sausen koke 1-2 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Ha i fiskebollene og la dem bli varme i sausen, ca. 5 minutter.
Kok grønnsakene til de er knapt møre i godt saltet vann.
Serveres med kokte grønnsaker eller revne gulerøtter. Kokte poteter hører med.
Tips: Hvis du foretrekker revne gulerøtter kan du godt rive med et friskt og syrlig eple. Litt sitron over til slutt gjør godt.
Her finner du flere oppskrifter med fiskeboller
Du kan faktisk lage fiskebollene selv - det er veldig enkelt
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Norges sjømatråd