Fiskegrateng med ostesaus

Fiskegrateng med ostesaus

Fiskegratengen lager du enkelt selv. Dessuten den deilige ostesausen.

Fremgangsmåte

Skjær fisken i små stykker og la den trekke i kokende vann ca. 5 minutter.

Smelt smøret i en kjele og rør i melet. Spe med melken og la sausen koke opp. Tilsett krydder og ost.

Skill eggeplommene fra hvitene. Rør eggeplommene i sausen. Visp eggehvitene stive og vend dem forsiktig i gratengsausen. Legg fiskestykkene i formen og hell sausen over. Dryss på brødsmuler og litt revet ost og stek gratengen.

Server den med nykokte poteter og gulrøtter til.

Se flere gode gratenger

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av TINE Kjøkken

5
5/5 etter 28 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen