Gåseleverfylt kalkunrull
Foto: Matprat/Eva Brænd

Gåseleverfylt kalkunrull

Unn deg en skikkelig smaksopplevelse der du lager en kalkunrull fylt med gåselever. Fort gjort å lage og enda raskere å spise opp fordi rullen smaker så deilig.

Fremgangsmåte

Brett ut overlåret. Skjær eventuelt bort hinner og sener. Ha på salt og kvernet pepper og hakket persille.
 
Legg på gåselever/andelever, rull sammen og surr med litt bomullstråd.
Brun rullen raskt på alle sider i en panne med smør. Ha rullen over i en ildfast form og sett et steketermometer i midten av rullen.
 
Ta den ut når steketermometeret viser 68 °C. Avkjøl på fjel. Pynt med friske fiken og urter.
 
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen