Grillet skinkebiff med grønnsakspakke
Foto: Alf Börjesson

Grillet skinkebiff med grønnsakspakke

Skinkebiff egner seg ypperlig på grillen. Legg grønnsakene i pakker av bakepapir, og du kan servere et meget velsmakende og spennende måltid.

Fremgangsmåte

Skyll og rens alle grønnsakene.
 
Skjær gulrøtter i staver, del asparges i fire, sukkererter i to på skrå, reddiker i skiver og sjalottløken i to. Fordel dem på kvadratiske ark av bakepapir.
Legg på små klatter av smør på grønnsakene og strø over hakket kjørvel.
 
Lukk pakkene og knyt dem sammen på toppen med hyssing, gjerne sammen med små ruter av aluminiumsfolie med navn på for å gjøre det mer personlig. Grill pakkene i ca 20 minutter.
 
Pensle kjøttet med olje. Krydre det med salt og pepper. Grilles i ca 3-4 min på hver side til det er gjennomstekt.
 
Server skinkebiffene med grønnsakspakkene og bakte poteter.
 
 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen