Varm olje i indisk wok (kadai) eller vanlig wok, ha i spisskummen og anis. Når frøene begynner å skifte farge, ha i chili. Rør to, tre ganger og ha i gresskar. Dryss salt og sukker over. Dekk til og la det koke over svak varme til gresskaret er lett å mose.
Dryss evt tandoori masala-krydder samt ristete gresskarkjerner over.
Serveres rykende varmt med poori til.
Se våre andre oppskrifter på indiske gryteretter
Se alt det gode du kan lage av et gresskar
Flere retter med gresskar
Her finner du mange deilige gryteretter
Vil du lage en gryterett med okse- eller kalvekjøtt ser du her
Eller vil du bruke lammekjøtt i gryta?
Kanskje en fiskegryte frister deg mer?
Hva med en gryterett med bare grønnsaker?
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig