Gryterett med røde gresskar
Foto: 5PH

Gryterett med røde gresskar

Denne indiske retten heter Mathura Ki Kaddu Ki Sabzi og i India er det en annen type såkalt rødt gresskar som brukes. Garantert ganske hot og helt uten kjøtt.

Fremgangsmåte

Varm olje i indisk wok (kadai) eller vanlig wok, ha i spisskummen og anis. Når frøene begynner å skifte farge, ha i chili. Rør to, tre ganger og ha i gresskar. Dryss salt og sukker over. Dekk til og la det koke over svak varme til gresskaret er lett å mose.

Dryss evt tandoori masala-krydder samt ristete gresskarkjerner over.

Serveres rykende varmt med poori til.

Se våre andre oppskrifter på indiske gryteretter

Se alt det gode du kan lage av et gresskar

Flere retter med gresskar

Her finner du mange deilige gryteretter

Vil du lage en gryterett med okse- eller kalvekjøtt ser du her

Eller vil du bruke lammekjøtt i gryta?

Kanskje en fiskegryte frister deg mer?

Hva med en gryterett med bare grønnsaker?

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen