Hjemmelagde spinat- og rødbetpølser, stekt potet og løk, sennepskrem
Foto: Delicatessen

Hjemmelagde spinat- og rødbetpølser, stekt potet og løk, sennepskrem

Det er faktisk veldig enkelt å lage sine egne pølser som disse deilige du får oppskriften på her. Dessuten mange gode råd på veien.

Fremgangsmåte

Spinatpølse:
Løk og hvitløk freses gylden i olivenolje, vend inn spinaten og avkjøl. kvern kjøttet grovt og bland sammen. ha i salt og pepper. Fyll blandingen i pølseskinn. Pølsene trekkes i kyllingkraft i 2 min før de stekes i smør.

Rødbetpølse:
Rødbetene bakes i ovnen under grovt salt på 180 grader til du kan stikke en kniv lett gjennom. skrelles og kuttes i bitter. løk og hvitløk freses gylden i olivenolje, vend inn rødbet terninger og avkjøl. kvern alt sammen grovt og ha i salt og pepper. Fyll blandingen i pølseskinn. Pølsene trekkes i kyllingkraft i 2 min før de stekes i smør.

Tips:
Bruk gjerne kjøtt av typen skinkebiff til disse pølsene som da blir magre. Om du ønsker mer fett, velg ferdig kvernet kjøttdeig av svin.

Stekt potet og løk:
Ovnsstek amandinepotetene i ovnen i skiver sammen med salt, pepper og olivenolje. kutt løk i terninger og stek i olivenolje. ha i timian og stek til gylden farge, ha opp i potetene og stek videre. Bruk en steke spade til å hakke opp i mindre biter. smakes til med salt og pepper. 

Sennepskrem:
Bland alt godt sammen, og smak til med salt og pepper.

Slik lager du perfekte pølser

Alt du trenger å vite om pølser

Her er det veldig mange pølseretter du kan forsyne deg av 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Delicatessen

5
5/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen