Jordbærmousse à la Tiramisu

Dette er ikke den originale Tiramisu-oppskriften fra Italia, men variant som du kan lage selv og som ser lekker og fristende ut.

Fremgangsmåte

Skjær jordbærene i små biter. Visp fløten til krem ig bland i Kesam, jordbær og melis.

Del kjeksen i biter og drypp likøren over. Forblandingen i fire glass sammen med kjeksen. Dryss over kanel og pynt med jordbær.

Inspirert av Italia. Vil du at kjeksen skal være sprø serverer du moussen med en gang, vil du derimot at den skal være litt myk, lar du moussen stå ca. ½ time før servering.

Her finner du veldig mange deilige oppskrifter på desserter
 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

 

Sendt inn av TINE Kjøkken

4
4/5 etter 26 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen