Kirsebærgrillet indrefilet

Kirsebærgrillet indrefilet

Fremgangsmåte

Lag marinade av kirsebærlikør, olje og pepper. Legg indrefileten i en stor plastpose og hell dette over. La den ligge i marinaden natten over, eller lenger.

Ta fileten ut av marinaden, pensle den med olje, ha på salt, og grill den ved god varme til den blir fint brun rundt det hele. Snu ofte.

Reduser grillvarmen og stek den videre ca. 35-45 minutter. Bruk steketremometer i midten av fileten. Når det viser 60-65° C hvis du ønsker det medium stekt. La det hvile minst 15 minutter før det skjæres opp.

Vask og skrell grønnsakene og pakk de inn i aluminiumsfolie med en smørklatt i passe porsjonspakker. Grill de sammen med fileten i ca. 8-10 minutter.

Sausen:
Lag saus etter anvisning på pakken. Tilsett kirsebærkompott. Smak til med salt og pepper.

Server indrefilet med foliebakte grønnsaker og saus.

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen