Krabbe med avocadokrem

Krabbe med avocadokrem

Fremgangsmåte

Krabbekjøttet moses sammen med en gaffel.
 
Rens avocadoen og mos kjøttet og bland det med rømme, smak til med sitron, salt og pepper.

Tomatene flåes og tomatkjøttet kuttes i terninger. Rødløken og persille finhakkes, løken freses i litt olivenolje sammen med tomatpuréen og avkjøles. Bland i persille og tomatkjøttet.

Tomat og løkblandingen legges på tallerken, en rund form (kan lages av aluminiumsfolie). Fylles ¾ del opp med krabbekjøtt, press kjøttet godt ned i formen. Avocadokremen fylles oppå krabbekjøttet, formen draes forsiktig av og kjøttet settes oppå løkblandingen.
 
Bland litt olivenolje med finhakket persille, eddik og litt salt. Legg litt av oljedressingen rundt på fatet.

Sendt inn av Apéritif

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen