Kreolske kyllingspyd

Kreolske kyllingspyd

Fremgangsmåte

Scampimarinade:
Bland alle ingrediensene til marinaden i en bolle. Ha i scampi og mariner i minst 30 min.

Kreolsk tomatsaus:
Fres grønnsakene raskt i en panne med olje. Ha i tomater, salsa/chilisaus og buljong. La det surre noen minutter. Tilsett hakket persille, basilikum og vårløk. Smak til med kajenne, tabasco, sennep, salt og pepper. Rund av smaken med litt sukker.

Skjær kyllingfiletene i 3 cm tykke skiver. Træ skivene på langs på spydene og pensle dem med marinaden fra scampiene. Krydre evt. litt ekstra. Stek/grill spydene noen minutter på hver side. Ta opp scampiene fra marinaden og træ dem på spyd med en liten limebåt mellom hver. Stek/grill raskt på hver side. Anrett spydene på tallerken med ris og kreolsk tomatsaus.

Sendt inn av Matprat.no

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen