Kyllingfilet på spyd med agurksalat og nanbrød
Foto: Matprat.no

Kyllingfilet på spyd med agurksalat og nanbrød

Kylling på grillspyd er snadder. Selvfølgelig en deilig salat og nanbrød ved siden av. Kjapt og enkelt å lage.

Fremgangsmåte

Del hver kyllingfilet i strimler og træ strimlene på grillspidd.

Krydre med salt og pepper eventuelt annet krydder og stek dem på grill eller i stekepanne, i ca. 3-4 minutter på hver side.

Del agurken på langs, skrap ut kjernene med en skje og skjær agurken i tynne skiver.

Bland sammen resten av ingrediensene og bland inn agurkskivene.

Varm opp nanbrød etter anvisning på pakken og server sammen med kyllingspidd, agurksalat og litt rømme. Pynt med noen limebåter.
 
Tips: Legg trespydene i vann mens du lager salaten, da tar de ikke så lett fyr på grillen.

Tips: Du kan også bruke stekepannen til grillspydene.
 

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her