Kyllingrulader med risotto

Fremgangsmåte

Legg de soltørkede tomatene i vann i 20-30 minutter til de blir myke. Hakk mozzarellaosten, tomater, basilikum og olivener og bland alt sammen.

Bank ut kyllingfiletene og fordel ostefyllet over. Rull filetene sammen og bind dem sammen med hyssing. Legg kyllingfiletene på en stekeplate med skjøten ned. Stek kyllingruladene ved 200 °C i 15-20 minutter. Ta av hyssingen, skjær kyllingruladene i skiver og legg dem på en seng av risotto.

Lag risottoen mens kyllingruladene stekes:
Fres løk og hvitløk i olje i en kjele til løken blir myk. Tilsett ris og safran og spe med vinen og 1 dl kyllingkraft. La det hele småkoke under omrøring til all væsken er absorbert. Fortsett med å helle på kraft i fire omganger. All væsken skal være absorbert før neste omgang blir tilsatt.

Koketiden til sammen er ca. 20 minutter. Riskornene skal være myke, men faste ("al dente"). Risottoen skal være kremaktig. Ha i smør og parmesan til slutt.

Sendt inn av Matprat.no

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen