Kyllingspyd med mangochutney
Foto: Alf Börjesson

Kyllingspyd med mangochutney

Fremgangsmåte

La trespydene ligge i vann i 30 minutter.

Start med å lage tzatziki :
Ha yoghurt over i et kaffefilter og la det renne fra seg væske en times tid. Vask og del agurken i to. Skrap ut frøkjernen i midten og riv den grovt på et rivjern. Ha agurken i et dørslag og la det renne fra seg litt væske. Skyll rucculasalaten og snitt den grovt opp. Bland yoghurt og crème fraîche med resten av ingrediensene. Smak til med noen dråper tabasco, salt, pepper og eventuelt litt olje og sitronsaft.

Del kyllingfiletene i to på langs. Træ kyllingfiletene på spyd og ha på kryder.

Stek spydene raskt, ca. 2 minutter på hver side. Smør litt mangochutney på hvert spyd og pynt med mango og jordbær.

Server kyllingspyd med tzatsikisalat og godt brød til.

(Bildet er kun illustrerende).

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen