Lasagne med gorgonzola og valnøtter

Lasagne med gorgonzola og valnøtter

Fremgangsmåte

Fyll:
Kok ertene i saltet vann. Vask brokkolien, skjær stilken i skiver og toppen i biter. Stek sjalottløken i panne med litt smør. Når den får farge, tilsett brokkolien og litt salt. Fres i noen minutter på høy varme. Tilsett ertene og ta pannen av platen.

Hvit saus:
Smelt smøret i en gryte og rør godt mens du tilsetter melet, slik at det ikke klumper seg. Spe forsiktig i melken og kok opp under omrøring. Tilsett en klype muskatnøtt og salt.

Lasagne:
Smør en ildfast form og dekk bunnen med hvit saus og en del av grønnsakene. Legg et lag med ukokte lasagneplater og dekk til med grønnsaker, noen biter gorgonzola, hvit saus og litt hakkede nøtter. Legg 4 lag med vekselvis fyll og lasagneplater. Dekk det øverste laget med grønnsaker og hvit saus. Strø over parmesanost og gratiner det hele i ovnen på 220 grader i 20 minutter. La retten hvile i 10 minutter og server med en frisk salat.

Sendt inn av Barilla

2
2/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen