Lett-å-lage sjokolademousse

Lett-å-lage sjokolademousse

Denne sjokolademoussen klarer alle å lage. Dessuten er den rask å tilberede.

Fremgangsmåte

Legg gelatinplatene i en kopp med kaldt vann. Visp egg og sukker og kakao i en kasserolle til det ikke er klumper. Tilsett melk og la det koke til kokepunktet. Klem ut vannet av gelatinplatene, og rør i forsiktig.

Ta kasserollen av platen. Avkjøl.

Pisk krem. Bland kremen i resten av massen. NB. Blandes det når det er kaldt, blir det skikkelig mousse, hvis det blandes når det er varmt, blir det en tofarget dessert, med sjokoladepudding nederst, og sjokoladekrem øverst.

Fordel i porsjonsskåler eller hell i en stor serveringsbolle.

Tips:
Pynt gjerne med litt krem hvis ønskelig, og det kjempegodt med litt vaniljesaus på.

Her ligger det mange oppskrifter på forskjellige sjokolademousse

Lyst på noen annet til dessert da skal du ta en titt her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Hege Mæhre

5
5/5 etter 15 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen