Lag en vanlig elastisk brøddeig (helst med kaldt vann) som hviler i kjøleskap over natten.
Kok den røde sausen i en halv time. Sett sammen den gule sausen på samme vis som man lager majones (dette er en justert ceasarsalat-dressing).
Rør sammen coriandercremaen og sett kaldt. Del deigen i fire emner. Kna og bak ut til forskjellige marine former (fisk, flyndre...). Prikk emnene med en gaffel, smør på de to sausene i kurvede striper, dryss over ost.
Bak pizzene på bakestein 300 C i 4-6 minutter. Rist laks og kamsjell et par minutter i stekepanne sammen med smør og grovknuste kummin, sennep og chili. Ikke igjennomstek. Ta ut pizzaen fra ovnen, skjær laks og kamsjell i skiver og legg på den rykende varme retten. Dander, monter, presenter.
Her finner du over 100 pizzaoppskrifter
Prøv denne oppskriften på pizzasaus
Slik lager du pizzadeigen selv
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig