Oncorhynchus Pizza

Oncorhynchus Pizza

Fremgangsmåte

Lag en vanlig elastisk brøddeig (helst med kaldt vann) som hviler i kjøleskap over natten.

Kok den røde sausen i en halv time. Sett sammen den gule sausen på samme vis som man lager majones (dette er en justert ceasarsalat-dressing).

Rør sammen coriandercremaen og sett kaldt. Del deigen i fire emner. Kna og bak ut til forskjellige marine former (fisk, flyndre...). Prikk emnene med en gaffel, smør på de to sausene i kurvede striper, dryss over ost.

Bak pizzene på bakestein 300 C i 4-6 minutter. Rist laks og kamsjell et par minutter i stekepanne sammen med smør og grovknuste kummin, sennep og chili. Ikke igjennomstek. Ta ut pizzaen fra ovnen, skjær laks og kamsjell i skiver og legg på den rykende varme retten. Dander, monter, presenter.

Oppskrifter på mange forskjellige sauser til pizzaen

Se gode forslag til pizzatoppinger her

Prøv denne oppskriften på pizzasaus 

Se alle de fristende oppskriftene på pizza vi byr på

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Odd Hagenes, vinner avNM i Sjømatpizza underGladmatfestivalen i Stavanger 2004.

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen