Pannekakefyll med kylling
Foto: rjgrant

Pannekakefyll med kylling

Pannekaker er ikke bare barnemat, men også et godt og ikke minst raskt alternativ til middag når du velger salt fyll. Denne oppskriften er veldig rask å få til.

Fremgangsmåte

Rens spinaten og stek den lett i smør i en stekepanne sammen med hakket løk.

Del opp kyllingkjøttet i spisestore biter og bland den sammen med Philadelphia-ost og pesto. Rør inn spinatblandingen.

Fyllet kan spises kaldt i varme eller kalde pannekaker, eller fordeles på kalde pannekaker som varmes i ovnen. Pynt med finstrimlet persille og finrevet parmesan.

Kyllingfyllet kan også brukes i panini, på ciabatta eller på toast.

Her har nesten 100 oppskrifter på forskjellige pannekaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 16 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen