Paprikasalat til tapas
Foto: Astrid Hals

Paprikasalat til tapas

Ovnsbakt paprika smaker deilig. Her er en oppskrift på paprikasalat som du kan servere til tapas eller som tilbehør til en grillmiddag.

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 250 grader. Del paprikaene i to, fjern kjerner og frø.

Legg på brett/langpanne med skallsiden opp og ha godt med olje over.

Sett paprikaen i ovnen, og la den stå til den er mørk og nesten "brent".

Ta dem ut og legg dem i i bolle med plastfilm, eller aluminiumsfolie, over og kjøl ned. Etter en stund, kan du så flå skinnet av paprikaen.

Del paprikaen i strimler, vend sammen med olivenolje, salt og pepper og finhakket frisk bladpersille.

Serveres som en av flere tapasretter.

Tapas i lange baner

Tips: Ovnsbakt paprika har utrolig god smak. Her servert som en tapasrett, men dette passer også godt som tilbehør til middag eller til grillmaten.

Prøv også å grille paprikaen for en ekstra dybde i smaken og en herlig røkt karakter.

Flere deilige salater finner du her

Grønnsaker er strålende grillmat

Se alle de gode grilltipsene her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 20 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen