Paprikasalat
Foto: Anne Manglerud

Paprikasalat

Baker du paprika i ovnen smaker de utrolig godt. Retten passer veldig godt til tapas, men du kan godt bruke den som tilbehør til middag. Følg den enkle oppskriften.

Fremgangsmåte

Del paprikaen i fire og vend i olivenolje. Bakes møre på 250 ºC, gjerne under grillelement. De skal bli nesten brent.

Forvell brekkbønnene i 2 minutter i kokende vann.

Flå skinnet av paprikaen. Del i strimler og bland dem sammen med brekkbønner, asparges, olje og hakket persille.

Tips:
Det er lettere å ta skinnet av paprikaen hvis du dekker formen med aliminiumsfolie eller plastfilm etter steking. La det ligge i ca. 10 minutter.
 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 10 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen