Legg en god klatt margarin i middels varm stekepanne. Tilsett kjøttet, salt, chilipasta og hvitløk.
La det hele steke i 2-3 minutter. Vend kjøttet av og til. Legg kjøttet over på et fat.
Kok opp vann med buljongterning. Ha i rødvin og tomatpuré. Rør sammen mens det koker i ca. 2 minutter.
Tips:
I stedet for buljong og vann kan du bruke 1 dl storfekraft.
Hell sausen over kjøttet og server retten med pommes frites og salat.
Her finner du mange deilige gryteretter
Vil du lage en gryterett med okse- eller kalvekjøtt ser du her
Eller vil du bruke lammekjøtt i gryta?
Kanskje en fiskegryte frister deg mer?
Hva med en gryterett med bare grønnsaker?
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig