Portugisisk biffgryte
Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Portugisisk biffgryte

Denne biffgryta lager du på 15 minutter. En skvett rødvin gjør susen.

Fremgangsmåte

Legg en god klatt margarin i middels varm stekepanne. Tilsett kjøttet, salt, chilipasta og hvitløk.

La det hele steke i 2-3 minutter. Vend kjøttet av og til. Legg kjøttet over på et fat.

Kok opp vann med buljongterning. Ha i rødvin og tomatpuré. Rør sammen mens det koker i ca. 2 minutter.

Tips:
I stedet for buljong og vann kan du bruke 1 dl storfekraft.

Hell sausen over kjøttet og server retten med pommes frites og salat.

Se flere gode gryteretter her

Usikker på hvilken type kjøtt du skal bruke?

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 72 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen