- Smør inn benfri svinenakke med sennep. Fordel rub-a-dub grillkrydder rundt hele stykket.
- Sett i et steketermometer i svinenakken og grill den på indirekte varme (150 grader) på kullgrill til kjernetemperaturen viser 86 grader, ca. fem timer.
- Bruker du gassgrill, plasser en røykboks eller aluminiumsfolie med treflis på grillen de første to-tre timene. (Må mulig fylles opp igjen i løpet av tiden).
- Barbequesaus:
- Lag barbequesaus ved å løse opp sukker i varm kaffe. Tilsett ketchup og smak til med tabasco. La sausen stå en time før bruk.
- La svinenakken hvile i minimum 15-20 minutter etter at det er ferdig. Riv det møre kjøttet fra hverandre.
- Bruk gjerne engangshansker eller to gafler når du river kjøttet, da kjøttet er varmt.
- Server pulled pork med hot og deilig barbequesaus samt en frisk salat ved siden av.
Tips: Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".