Kok quinoa i vannet i ca. 15 minutter.
Rens rabarbraen, del den i ca. 3 cm lange stykker og kok dem 2-3 minutter i vann med litt sukker.
Skjær agurken i tynne skiver, rens og skjær paprika i terninger, rødløken i tynne båter. Strimle salaten og del peppermakrellen i små stykker.
Bland alle ingrediensene til salaten og anrett den på fat.
Mos osten og rør inn olje, sitronsaft og rabarbralake, og smak til med salt og kajennepepper. Hell dressingen over salaten eller server den ved siden av.
Tips: Quinoa er et næringsrikt frø som stammer fra Andesfjellene. Det finnes både røde, svarte og hvite frø. Det er proteinrikt, glutenfritt, rik på flerumettet fett og jern. Du få r bl.a. kjøpt Quinoa i helsekostbutikker eller innvandrerforretninger.
Se alt du kan lage med rabarbra
Her er alt du trenger å vite om rabarbra
Her finner du mange mange andre deilige salater
Og her finner du mange oppskrifter der rabarbra er med
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig