Sommerkoteletter med bakt eple
Foto: Matprat/Alf Børjesson

Sommerkoteletter med bakt eple

Det er det bakte eplet med blåmuggost som gjør sommerkotelettene til noe mer. Oppskriften får du her.

Fremgangsmåte

Vask eplene og hul ut kjernen.

Legg eplene på hvert sitt aluminiumsfolieark og fyll dem med blåmuggost.

Pakk godt sammen og bak dem på grillen i ca 15 minutter.

Pensle kotelettene med olje og ha på salt og pepper.

Grill dem raskt på sterk varme ca 2 minutter på hver side.

Legg deretter kotelettene på aluminiumsfolie på grillen, legg på lokket og la dem ettersteke i ca 3 - 4 minutter.

Server kotelettene med et bakt eple, cherrytomater som har fått noen minutter på grillen og stekte eller grillede potetbåter.

Mange flere grillretter finner du her

Her finner du flere oppskrifter med blåmuggost

Lyst på en annen rett med koteletter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 98 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen